Kinderopvang op de Utrechtse Heuvelrug

Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang in Driebergen, Doorn, Langbroek, Leersum, Maarn, Amerongen en Overberg en is de grootste kinderopvangorganisatie van Gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

 

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op. Lees hier de beoordelingen        

sterren1


Ouders aan het woord

 

"Onze dochter van 5, gaat altijd met veel plezier naar BSO A@p en St@art. Ze geniet het meeste van de vele vriendjes en vriendinnetjes, van jong tot oud, die de BSO haar biedt. Dit, gecombineerd met de gezellige sfeer, de leerrijke omgeving en professioneel personeel, maakt dat we zeer tevreden zijn met de BSO!"   

- Maarten van Rees

"Kiki heeft het enorm naar haar zin bij Kinderdagverblijf Olleke Bolleke bij de Rupsen. Vanaf het eerste moment voelde ze zich thuis. Kinderopvang SKDD is een professionele en gezellige kinderopvang waar we vol vertrouwen Kiki naar toe brengen. Heel handig vind ik de ouderapp waarin je makkelijk uren kunt ruilen en het schriftje met een leuk verslag van de dag kunt lezen!"

- Anja In ‘t Velt

"Als we Bente 's ochtends bij Kinderdagverblijf de Petteflet brengen, verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht als ze haar vaste leidsters ziet. Ze zijn ervaren, lief en ontzettend betrokken. Dit vinden wij een grote plus van SKDD!"

- Coen en Irma Melse

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden