Amerongenslider

Sport BSO Amerongen

Nu 1e maand gratis

Kom ook naar Sport BSO Amerongen en profiteer nu van deze extra tijdelijke korting.
Meer info/aanmelden: info@skdd.nl, 03 43 – 51 60 00

Deze actie loopt van 1 september 2019 t/m 31 maart 2020.
Bekijk hier alle info

Sport BSO Amerongen is te vinden op het terrein van Hockeyclub de Haaskamp en is er voor alle kinderen vanaf 4 jaar van alle basisscholen in Amerongen en Elst*.
We bieden opvang mogelijkheden maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur.* Op dit moment is de BSO in Amerongen open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag kunnen kinderen terecht bij BSO de Kanjers in Leersum.
Er is een speciaal afgestemd sportaanbod voor de jongste kinderen van 4 tot 6 jaar. De BSO maakt naast het kunstgrasveld ook gebruik van het nabij gelegen natuurgrasveld en het clubgebouw van Hockeyclub de Haaskamp. 

Bij Sport BSO Amerongen werkt een ervaren team wat een sportopleiding heeft gevolgd met een pedagogische achtergrond. Zij weten als geen ander hoe je kinderen motiveert en uitdaagt in bewegen en sporten. Dagelijks bieden zij sportactiviteiten aan en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen. Er is veel sportmateriaal aanwezig dus afwisseling is geen probleem. Even geen zin in een balletje slaan of trappen? Dan verzinnen ze samen met de kinderen gewoon een heel ander spel.

 *) Mogelijkheid voor plaatsing is naast de beschikbaarheid ook afhankelijk van de vervoersmogelijkheden van school naar de BSO. Als uw kind zelf naar de BSO kan komen kan dit  voordelen hebben bij de mogelijkheden voor plaatsing. Ook taxivervoer is daarbij soms mogelijk. Als hier extra kosten aan verbonden zijn verneemt u dit uiterlijk tijdens het opstellen van de plaatsingsovereenkomst. 

Aanbod voor 4 en 5 jarigen

Voor de jongere kinderen tot 6 jaar wordt er wekelijks een speciaal sport & spel programma aangeboden. Bewegen is gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op speelse wijze keuzes te maken, de voordelen van samenwerken, om te gaan met winnen en verliezen. Het uitgangspunt bij dit aanbod is uiteraard ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving!

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden: Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO Doorn of Sport BSO de Woerd in Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de schoolvakantie bekijken we de mogelijkheden voor vervoer naar Doorn.

amerongen binnenfoto verkleind

Diensten

 

Naschoolse opvang

Vakantie opvang

Opvang zonder contract

Oudercommissie

Interesse?

Contact

Burgwal 8
3958 ER Amerongen
T. 06 - 26 96 32 02
sportbsoamerongen@skdd.nl
Routebeschrijving 

LRK Registratienummer: 287624249
GGD inspectierapport

Sport BSO op Facebookfacebookicon1 

Teammanager
Karlijn Eijkelkamp

06 - 89 99 10 70
k.eijkelkamp@skdd.nl

Karlijn foto origineel rond

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden