slideraapstaart

Buitenschoolse opvang Aap en Staart

BSO A@p en St@art maakt onderdeel uit van Kindcentrum ZieZoo en is gehuisvest in een voormalig schoolgebouw in een rustige woonwijk, dichtbij de bossen. Kinderen van Chr. Basisschool de Wijngaard en Openbare Basisschool Kameleon maken gebruik van A@p en St@art.
De BSO maakt gebruik van twee grote groepsruimten, een speelhal en een grote afgebakende buitenspeelruimte. Ook kunnen alle Doornse kinderen hier terecht voor opvang vóór schooltijd.

Dagindeling

Kinderen van basisschool De Wijngaard komen lopend met een pedagogisch medewerker naar de locatie. Kinderen van basisschool de kameleon worden opgehaald met gemotoriseerd vervoer of de bakfiets. Het BSO team zorgt voor een gezellige sfeer waar elk kind zijn of haar eigen uitdagingen aan kan gaan. Ook heerlijk ontspannen na een drukke schooldag is uiteraard mogelijk. Aan het begin van de BSO middag gaat de mentor met de groep wat eten en drinken en bespreekt welke activiteiten er gedaan kunnen worden. Keuzes worden gemaakt en er ontstaan groepjes rondom de verschillende activiteiten. Bv koken, timmeren, gezelschapsspellen en buitenspel. Kinderen kunnen ook voor hun eigen spel kiezen. De uitdagende speelhoeken nodigen daar toe uit, zoals de rustige chill- of leeshoek, de knutsel- en de bouwhoek. Uiteraard wordt er ook veel buiten gespeeld op het grote buitenspeelterrein. 

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art. 
Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils.
Natuur: Bos BSO de Daltons wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.
Sport: Ook kan er gesport worden bij een van onze Sport BSO's in Doorn of Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.ziezoo@skdd.nl
Meer informatie over ouderparticipatie

Contact

Perzikengaard 25
3941 LP Doorn
T: 03 43 -  72 36 77
    06 - 50 41 16 46
E: bsoaapenstaart@skdd.nl         

Routebeschrijving
LRK Registratienr. 159330956
GGD inspectierapportfacebookicon1
A@p en St@art op Facebook

Teammanager
Karlijn Eijkelkamp

06 - 89 99 10 70
k.eijkelkamp@skdd.nl

Karlijn foto origineel rond

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden