slideraapstaart

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang Aap en Staart

BSO A@p en St@art maakt onderdeel uit van Kindcentrum ZieZoo en is gehuisvest in een voormalig schoolgebouw in een rustige woonwijk, dichtbij de bossen. Kinderen van Chr. Basisschool de Wijngaard en Openbare Basisschool Kameleon maken gebruik van A@p en St@art.
De BSO maakt gebruik van twee grote groepsruimten, een speelhal en een grote afgebakende buitenspeelruimte. Ook kunnen alle Doornse kinderen hier terecht voor opvang vóór schooltijd.

Dagindeling

Kinderen van basisschool De Wijngaard komen lopend met een pedagogisch medewerker naar de locatie. Kinderen van basisschool de kameleon worden opgehaald met de bakfiets of de Stint (elektrische bakfiets). Het BSO team zorgt voor een gezellige sfeer waar elk kind zijn of haar eigen uitdagingen aan kan gaan. Ook heerlijk ontspannen na een drukke schooldag is uiteraard mogelijk. Aan het begin van de BSO middag gaat de mentor met de groep wat eten en drinken en bespreekt welke activiteiten er gedaan kunnen worden. Keuzes worden gemaakt en er ontstaan groepjes rondom de verschillende activiteiten. Bv koken, timmeren, gezelschapsspellen en buitenspel. Kinderen kunnen ook voor hun eigen spel kiezen. De uitdagende speelhoeken nodigen daar toe uit, zoals de rustige chill- of leeshoek, de knutsel- en de bouwhoek. Uiteraard wordt er ook veel buiten gespeeld op het grote buitenspeelterrein. 

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij A@p en St@art. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van.
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Ook kan er gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus in Driebergen (verzamelen/ophalen bij Sport BSO Doorn/DEV Doorn). Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.ziezoo@skdd.nl
Meer informatie over ouderparticipatie

Contact

Perzikengaard 25
3941 LP Doorn
T: 03 43 -  72 36 77 E: bsoaapenstaart@skdd.nl         
Routebeschrijving
LRK Registratienummer 159330956
GGD inspectierapportfacebookicon1
A@p en St@art op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein