slider ontdekkingsreis

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang de Ontdekkingsreis

BSO de Ontdekkingsreis is er voor kinderen van basisschool de Ontdekkingsreis en gehuisvest in de school. De talenten van het team staan borg voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Omdat de kinderen elkaar al van school kennen, voelen zij zich snel vertrouwd. De rustmomenten - zoals eten en drinken - vinden gezamenlijk plaats. Daarna kunnen de kinderen hun eigen activiteit kiezen of meedoen aan een van de georganiseerde activiteiten.

De BSO sluit zich aan bij de uitgangspunten van de school. De talenten van het team in combinatie met de mogelijkheden van de locatie staan borg voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten van sporten en bewegen tot kokkerellen en muziek maken. En van toneelspelen tot knutselen.

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:meisje buiten verkleind Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan na aanmelding meegedaan worden met een van de activiteitenprogramma's bij de diverse BSO's in de regio. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Ook kan er gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus in Driebergen. Alle kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Jagerspad 7
3972 XL Driebergen
T: 06 - 22 16 14 40 E: bsodeontdekkingsreis@skdd.nl
LRK registratienummer
v.a. 4 juli 2016: 
237470330


Routeomschrijving

t/m 3 juli 2016: 
Driebergsestraatweg 63
3941 ZT Doorn
LRK registratienummer 704725186

GGD Inspectierapportfacebookicon1
BSO de Ontdekkingsreis op Facebook

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Centraal Bureau
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein