slidermaupertuus

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang Maupertuus

BSO Maupertuus is gevestigd in een particuliere school op Landgoed De Horst. Er zijn veel voorzieningen zoals een grote keuken, sportzaal, een kunstgrasveld en het bos op twee passen afstand. Kinderen van CBS Coolsma maken gebruik van deze BSO. Het team telt diverse ervaren pedagogisch medewerkers en een sport pedagogisch medewerker. Dit houdt in dat naast diverse activteiten op het gebied spel, creativiteit, muziek, en koken ook sporten dagelijks op het programma staat. Hierbij wordt goed gelet op de interesses van de kinderen. Op die manier is er voor elk wat wils.

Naast de keuze om mee te doen aan korte activiteiten worden ook langdurige projecten gedaan. Zoals bv. het maken van een bosmonster of het maken van sieraden van een binnenband van een fiets.
Regelmatig wordt het mooie bos naast het terrein gebruikt voor bv. levend stratego en de tennis- en jeu de boulesbaan. 
Omdat de kinderen elkaar al van school kennen, voelen zij zich snel vertrouwd. De rustmomenten, zoals eten en drinken, vinden in de basisgroepen plaats. Daarna kunnen de kinderen hun eigen speelplek kiezen of meedoen aan een van de vele activiteiten. Bij Maupertuus zal echt niemand zich vervelen!

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Er kan gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan op maandag, dinsdag en donderdag meegedaan worden bij BSO Steltloper, op woensdag en vrijdag is BSO het Vossenhol geopend. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. 
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.maupertuus@skdd.nl

Contact

Horstlaan 2, 3971 LC Driebergen
T: 06 - 17 33 68 19
E: bsomaupertuus@skdd.nl         
Routebeschrijving

LRK Registratienummer 810798104

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Maupertuus op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein