slidermaupertuus

Buitenschoolse opvang Maupertuus

BSO Maupertuus is gevestigd in een particuliere school op Landgoed De Horst. Er zijn veel voorzieningen zoals een grote keuken, sportzaal, een kunstgrasveld en het bos op twee passen afstand. Kinderen van CBS Coolsma maken gebruik van deze BSO. Het team telt diverse ervaren pedagogisch medewerkers en een sport pedagogisch medewerker. Dit houdt in dat naast diverse activteiten op het gebied spel, creativiteit, muziek, en koken ook sporten dagelijks op het programma staat. Hierbij wordt goed gelet op de interesses van de kinderen. Op die manier is er voor elk wat wils.

Naast de keuze om mee te doen aan korte activiteiten worden ook langdurige projecten gedaan. Zoals bv. het maken van een bosmonster of het maken van sieraden van een binnenband van een fiets.
Regelmatig wordt het mooie bos naast het terrein gebruikt voor bv. levend stratego en de tennis- en jeu de boulesbaan. 
Omdat de kinderen elkaar al van school kennen, voelen zij zich snel vertrouwd. De rustmomenten, zoals eten en drinken, vinden in de basisgroepen plaats. Daarna kunnen de kinderen hun eigen speelplek kiezen of meedoen aan een van de vele activiteiten. Bij Maupertuus zal echt niemand zich vervelen!

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.
Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.maupertuus@skdd.nl

Contact

Horstlaan 2, 3971 LC Driebergen
T: 06 - 17 33 68 19
    03 43 - 72 31 10
E: bsomaupertuus@skdd.nl
Routebeschrijving

LRK Registratienummer 810798104
GGD Inspectierapport
facebookicon1
Maupertuus op Facebook
 

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden