sliderkindleestvoor

Ik heb een klacht

De interactie tussen pedagogisch medewerker en kind staat bij ons centraal. Elkaar zien, écht zien is iets waar wij elke dag de tijd voor nemen. Op die manier werken wij dagelijks aan de kwaliteit op onze groepen.molentje kleur

Om een goed beeld te krijgen van hoe de opvang op onze groepen wordt ervaren, vragen we via tevredenheidsmetingen regelmatig naar je ervaringen. Dit levert ons waardevolle informatie op waardoor wij ons continu kunnen blijven ontwikkelen. Ondanks dat, kan het voorkomen dat je je als ouder toch niet tevreden bent en een opmerking, wens of klacht hebt. Bespreek dit dan met de medewerker of teammanager van jouw vestiging. We zoeken samen met jouw graag naar een oplossing.
Komen jullie er niet uit, dan kun je ons klachtenformulier invullen. Hoe deze procedure verloopt, lees je in ons klachtenreglement.

Jaarlijks worden de binnengekomen klachten geanalyseerd en waar nodig ons beleid aangepast. De uitkomst hiervan lees je in ons jaarverslag klachten en kan iedereen bij ons opvragen.

Klachten proberen we zoveel mogelijk samen, in gesprek met elkaar op te lossen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over een klachtafhandeling, dan kun je terecht bij het Klachtenloket Kinderopvang.

 

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1