sliderkindkijktincamera

Beweegkriebels

... op de kinderdagverblijven!

beweegkriebels voor websiteSpelenderwijs worden de kinderen van rond de 2½ à 3 jaar van de groep opgehaald naar de muziekruimte. Zittend of liggend op toepasselijke matjes worden de kinderen meegenomen in een muzikaal avontuur waarin ritmes, klanken, muziek en samen bewegen centraal staan.
Naast dat het heerlijk is om te doen, heeft bewegen een positieve invloed op de ontwikkeling van de motoriek, het samen spelen met anderen en de taalontwikkeling. Door veel en gevarieerd te bewegen leert een kind bewegingen onder de knie te krijgen. Begrippen als boven, onder en achter worden bewegend eigen gemaakt en de voordelen van samen spelen en beleven worden ontdekt!

Beweegkriebels inspireert en enthousiasmeert!

Wanneer op welke locatie?

Beweegkriebels ‘reist rond’ langs de verschillende kinderdagverblijven. Via het ouderportaal worden ouders geïnformeerd wanneer Beweegkriebels het kinderdagverblijf bezoekt.

Docente Beweegkriebels

Tamara Beweegkriebels

Beweegkriebels wordt begeleid door ervaren ‘Kriebel-deskundige’ Tamara Boelhouwer. Met haar achtergrond als beweegkriebels-docent, dansbegeleidster en pedagogisch medewerkster bij Kinderopvang SKDD weet zij als geen ander hoe belangrijk en vooral hoe leuk het is om samen met kinderen te bewegen! 

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein