activiteitenslider

Activiteiten in de schoolvakantie

... ook mogelijk als je geen gebruik maakt van BSO in de schoolweken.

De zomervakantie komt er aan en onze BSO medewerkers hebben weer allerlei bruisende activiteitenprogramma's samengesteld.

Hoe werkt het?

In uw plaatsingsovereenkomst vindt u de naam van de vestiging waar uw kind tijdens de vakantie wordt opgevangen. De kinderen verblijven in een vakantiegroep met leeftijdsgenoten van de bso waarop het kind in de schoolweken ook geplaats is, plus leeftijdsgenoten van 1 of een paar andere bso’s. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden met o.a. sport-, natuurbelevings- en theatrale activiteiten.
Bij binnenkomst kiest uw kind samen met een pedagogisch medewerker aan welke activiteiten hij/zij graag mee wil deelnemen. Daarnaast blijft er uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven van de kinderen en vrij spel.

Het advies is om in deze periode geen nieuwe kleding aan te doen. Ga je sporten, neem dan sportschoenen mee. Ga je de natuur in, zorg dan voor oude schoenen of laarzen. Probeer er echt om 9.00 uur te zijn, anders mist je kind helaas de start van het programma.

Nog niet aangemeld?

Aanmeldingen t/m 1 juli bieden gegarandeerd plaats. Aanmeldingen na deze periode zijn afhankelijk van de mogelijkheden op de vestigingen. 
Aanmelden kan via het SKDD ouderportaal. Klik hiervoor rechtsboven op 'mijn SKDD' en ga naar de opvangkalender/gewenste dag(en).

Nieuw bij ons en nog geen ouder-login? Meld je hier aan om eenmalig mee te doen.

BSO Zomervakantie 2020

Ontdekkingstocht in de SKDD jungle!

2 bso kinderen en verrekijker verkl 5

Bekijk hier alle activiteiten-
programma's

 

Alles over vakantie opvang

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden