sliderziezoo

Zwanger! En nu?

... Van harte gefeliciteerd! ...

Naast blijdschap zijn er vaak ook veel vragen. Hoeveel uren zal ik straks gaan werken? Wat kost kinderopvang eigenlijk? Hoe kom ik er achter of de opvang goed is? Welke opvang past bij mij?

Wat kost kinderopvang

Kinderopvang SKDD biedt erkende opvang. Dit houdt in, dat als u voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komt, vaak een groot deel van de kosten wordt vergoedt door de overheid. Deze teruggave is afhankelijk van uw inkomen en varieert in 2020 maar liefst van ruim 33 % tot 96 % van de kosten. 
Maak hier een proefberekening en bereken uw nettokosten
Meer informatie over de kinderopvangtoeslag 

Renske, onze trainer/ opleider in blijde verwachting!

renske zwanger 4Wanneer moet ik me inschrijven

U kunt zich op elke moment inschrijven. Om zoveel mogelijk de opvang te garanderen op de door u gewenste locatie en dagen is het raadzaam om de inschrijving zo snel mogelijk te realiseren. Mocht u op een later moment de gewenste dag(en) of startdatum willen aanpassen dan bekijken we opnieuw wat de mogelijkheden zijn.
Inschrijven is kosteloos.
Schrijf u hier alvast in

Hoe weet ik of de kwaliteit goed is

Natuurlijk wilt u het allerbeste voor uw kind. Onze visie is méér dan een pedagogische visie. In onze gehele organisatie willen we denken en handelen vanuit dezelfde basiswaarden. Bekijk hier onze volledige pedagogische visie.

Kinderopvang SKDD voldoet aan alle eisen die gesteld worden in de Wet Kinderopvang, de Wet die als doel heeft de kwaliteit van de kinderopvang te waarborgen. De Wet schrijft strenge eisen voor op o.a. het gebied van pedagogisch beleid en de opleidingseisen voor de pedagogisch medewerkers. Ook worden er eisen gesteld aan de grootte van de ruimte en het aantal  medewerkers per groep. Daarnaast gelden er regels als het gaat om de veiligheid van het gebouw, de buitenruimtes, de inrichting en het materiaal. 

In opdracht van de gemeente inspecteert de GGD met regelmaat of voldaan wordt aan alle gestelde eisen. Alle inspectierapporten zijn voor u toegankelijk en vindt u op deze website bij de gegevens van de betreffende opvanglocatie

Hoewel we grote waarde hechten aan bovenstaande eisen vinden we het ook van groot belang dat u en uw kind zich thuis voelen op de locatie. Zelf een kijkje nemen zegt u vast meer dan alle eisen waar we aan voldoen. Het moet gewoon goed voelen!
Kom gerust eens langs en laat u rondleiden op een van onze kinderdagverblijven.
Vraag hier een vrijblijvende rondleiding aan op uw gewenste locatie.

Hoeveel opvang heb ik eigenlijk nodig

Al onze kinderdagverblijven zijn geopend van 7.30 tot 18.30 uur. U heeft de keuze of u gebruik maakt van opvang op hele of halve dagen. Tevens wordt flexibiliteit geboden met de mogelijkheid om af en toe een extra dag te gebruiken of een dag te ruilen.

 Uiteraard staan wij u graag te woord als u nog vragen heeft.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op, of bel met onze medewerksters van de afdeling Klantrelaties,
ma t/m vr van 9.00 - 16.30 uur, 03 43 - 51 60 00.

 

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden