sliderregenboog

Buitenschoolse opvang de Regenboog

De Regenboog is te vinden in basisschool de Zonheuvel. Leerlingen vanaf groep 3 van deze basisschool kunnen hier gebruik van maken. Het BSO team heeft echt hart voor de kinderen en zorgen met hun initiatieven voor boeiende middagen. De kinderen worden actief betrokken bij de invulling van de middagen. Naast volop buiten spel, wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende ruimtes in de school die multifunctioneel zijn ingericht. In een speelse sfeer wordt spel gecreëerd dat past bij de interesses van deze leeftijdsgroep: een lees-/rusthoek, spel-/computerhoek en een creatieve hoek. De speelzaal van de school wordt gebruikt voor spellen waarbij meer bewegingsruimte nodig is. Deze leeftijd kan al meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aan; het betrokken team stimuleert en ondersteunt dat.

BSO in schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden: 
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.
Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Chr. Basisschool de Zonheuvel
Burgemeesterpark 29,
3971 CV Driebergen
T: 06 - 57 31 38 37 E: bsoderegenboog@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 197205616
GGD Inspectierapport 

Teammanager
Ilse van der Weerd
06 - 49 66 86 81
i.vanderweerd@skdd.nl

Ilse teammanager

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden