sliderregenboog

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang de Regenboog

De Regenboog is te vinden in basisschool de Zonheuvel. Leerlingen vanaf groep 3 van deze basisschool kunnen hier gebruik van maken. Het BSO team heeft echt hart voor de kinderen en zorgen met hun initiatieven voor boeiende middagen. De kinderen worden actief betrokken bij de invulling van de middagen. Naast volop buiten spel, wordt er ook gebruik gemaakt van verschillende ruimtes in de school die multifunctioneel zijn ingericht. In een speelse sfeer wordt spel gecreëerd dat past bij de interesses van deze leeftijdsgroep: een lees-/rusthoek, spel-/computerhoek en een creatieve hoek. De speelzaal van de school wordt gebruikt voor spellen waarbij meer bewegingsruimte nodig is. Deze leeftijd kan al meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aan; het betrokken team stimuleert en ondersteunt dat.

BSO in schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met programma bij BSO het Vossenhol. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Er kan ook gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Chr. Basisschool de Zonheuvel
Burgemeesterpark 29,
3971 CV Driebergen
T: 06 - 57 31 38 37 E: bsoderegenboog@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 197205616

GGD Inspectierapport

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein