sliderpetitmaupertuus

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang Petit Maupertuus

Op Petit Maupertuus worden de jongste kinderen van CBS Coolsma opgevangen in een knus gebouw op het schoolplein. Er wordt volop gebruik gemaakt van het kleuterplein en het grote plein. Naast het aanbod van diverse activiteiten is er volop ruimte voor eigen spel. Ook dansen, bewegen op muziek en zingen zijn favoriete activiteiten. Om weer tot rust te komen wordt bv. een leuk boek voorgelezen. Zowel binnen als buiten worden verschillende materialen aangeboden waar de kinderen zelfstandig of begeleid mee kunnen spelen en experimenteren. Zand, water, klei, strijkkralen, scheerschuim, vingerverf, papier, dozen, koekjesdeeg; allemaal materialen om lekker mee te kliederen of om iets moois of lekkers van te maken. Niet alleen goed voor de ontspanning, maar ook goed voor de motorische- en de creatieve ontwikkeling!

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Er kan gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma op BSO Steltloper op maandag, dinsdag en donderdag en bij BSO het Vossenhol op woensdag en vrijdag. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van.
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.  

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.maupertuus@skdd.nl

Contact

Coolsmalaan 3-5, 3971 KW Driebergen
T: 06-47394232 
E: 
bsopetitmaupertuus@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 746088036

GGD Inspectierapportfacebookicon1
BSO Petit Maupertuus op Facebook

 

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein