sliderpetitmaupertuus

Buitenschoolse opvang Petit Maupertuus

Op Petit Maupertuus worden de jongste kinderen van CBS Coolsma opgevangen in een knus gebouw op het schoolplein. Er wordt volop gebruik gemaakt van het kleuterplein en het grote plein. Naast het aanbod van diverse activiteiten is er volop ruimte voor eigen spel. Ook dansen, bewegen op muziek en zingen zijn favoriete activiteiten. Om weer tot rust te komen wordt bv. een leuk boek voorgelezen. Zowel binnen als buiten worden verschillende materialen aangeboden waar de kinderen zelfstandig of begeleid mee kunnen spelen en experimenteren. Zand, water, klei, strijkkralen, scheerschuim, vingerverf, papier, dozen, koekjesdeeg; allemaal materialen om lekker mee te kliederen of om iets moois of lekkers van te maken. Niet alleen goed voor de ontspanning, maar ook goed voor de motorische- en de creatieve ontwikkeling!

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden: 
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.maupertuus@skdd.nl

Contact

Coolsmalaan 3-5 
3971 KW Driebergen
T: 03 43 - 72 31 20
    06 - 47 39 42 32 
E: bsopetitmaupertuus@skdd.nl
Routebeschrijving 

LRK Registratienummer 746088036
GGD Inspectierapport

facebookicon1
BSO Petit Maupertuus op Facebook

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden