slidersmeerkeeskinderenopeenrij

Buitenschoolse opvang Smeerkees

BSO Smeerkees vormt samen met het kinderdagverblijf Kindcentrum de Petteflet, en is samen met r.k. Daltonschool Valkenheuvel gevestigd in een mooi en ruim gebouw.
Alle kinderen vanaf 4 jaar van de Valkenheuvelschool zijn bij ons van harte welkom.

De meeste kinderen bij Smeerkees komen vanaf basisschool de Valkenheuvel. Smeerkees is gehuisvest in een ruime groep, met een speciaal gedeelte voor de kinderen vanaf 8 jaar. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van het speellokaal en de ruime buitenruimte.
We starten de middag met een rustmomentje met wat te drinken en fruit. Aansluitend starten de diverse uitdagende activiteiten die goed aansluiten bij de belevingswereld en ontwikkelingsfasen van de kinderen. Vanuit een vertrouwde en veilige sfeer bieden we bijvoorbeeld: Kookactiviteiten, sport en spel, expressie en allerlei knutselactiviteiten. Veel van deze actitviteiten doen we buiten. Daarnaast is er gelegenheid voor kinderen om deel te nemen aan speciale activiteiten zoals muzieklessen of diverse workshops.

 

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden: 
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.
Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

Alles over de oudercommissie
De oudercommissie is te bereiken via oc.depetteflet@skdd.nl

Contact

Jagerspad 4, 3972 XL Driebergen
T: 0343 - 72 31 85
T: 06 - 50 41 16 27
E: 
bsosmeerkees@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 740597206

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Smeerkees op Facebook

Teammanager
Annemieke Bouwman

06 - 46 81 73 19
a.bouwman@skdd.nl

Annemieke b

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden