slidersmeerkeeskinderenopeenrij

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang Smeerkees

BSO Smeerkees vormt samen met het kinderdagverblijf Kindcentrum de Petteflet, en is samen met r.k. Daltonschool Valkenheuvel gevestigd in een mooi en ruim gebouw.
Alle kinderen vanaf 4 jaar van de Valkenheuvelschool zijn bij ons van harte welkom.

De meeste kinderen bij Smeerkees komen vanaf basisschool de Valkenheuvel. Smeerkees is gehuisvest in een ruime groep, met een speciaal gedeelte voor de kinderen vanaf 8 jaar. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van het speellokaal en de ruime buitenruimte.
We starten de middag met een rustmomentje met wat te drinken en fruit. Aansluitend starten de diverse uitdagende activiteiten die goed aansluiten bij de belevingswereld en ontwikkelingsfasen van de kinderen. Vanuit een vertrouwde en veilige sfeer bieden we bijvoorbeeld: Kookactiviteiten, sport en spel, expressie en allerlei knutselactiviteiten. Veel van deze actitviteiten doen we buiten. Daarnaast is er gelegenheid voor kinderen om deel te nemen aan speciale activiteiten zoals muzieklessen of diverse workshops.

 

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Er kan gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO het Vossenhol. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van.
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Diensten

Oudercommissie

Alles over de oudercommissie
De oudercommissie is te bereiken via oc.depetteflet@skdd.nl

Contact

Jagerspad 4, 3972 XL Driebergen
T: 0343- 52 40 85
E: 
bsosmeerkees@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 740597206

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Smeerkees op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein