slidersportbsodoorn

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Sport Buitenschoolse opvang Doorn

Op deze BSO wordt veel, heel veel, gesport en is er voor kinderen van alle basisscholen in Doorn. De sport BSO is te vinden op het terrein van voetbalvereniging DEV Doorn en maakt gebruik van de sportvelden en de binnenlocatie. Een mooie locatie, waar naar hartelust kan worden gespeeld en bewogen, voor iedereen vanaf 4 jaar. 

Er is een gevarieerd aanbod van sport- en spelactiviteiten. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel meisjes als jongens als met de verschillende leeftijden. De kinderen hebben zelf ook een groot aandeel in de keuze van activiteiten. Ook met een beetje regen is de Sport BSO veel buiten. Bij heel slecht weer dragen de sport-pedagogisch medewerkers zorg voor een leuk en actief binnenprogramma. Waar mogelijk worden kinderen tijdens de BSO-middag door de teamleden naar de sportclub begeleid.

Sport aanbod voor 4, 5 en 6 jarigen

Voor de jongere kinderen tot 7 jaar bieden we een speciaal sport & spel programma met allerlei verrassende spelelementen die passen bij de leeftijd. We vinden bewegen gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op speelse wijze keuzes te maken, de voordelen van samenwerken en om te gaan met winnen en verliezen. Het uitgangspunt bij dit aanbod is uiteraard ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving!

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

Er kan gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus in Driebergen (verzamelen/ophalen bij Sport BSO Doorn/DEV Doorn). Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is. Vertrek naar Driebergen is dagelijks rond 9.00 uur. Terugkomst bij Sport BSO Doorn rond 17.00 uur.

Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Buurtweg 3b, 3941 MC Doorn
T: 06 - 52 69 97 59 E: sportbsodoorn@skdd.nl
Routebeschrijving
LRK registratienummer 212302905

GGD inspectierapportfacebookicon1
Sport BSO Doorn op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein