slidersportbsodoorn

Sport Buitenschoolse opvang Doorn

Op deze BSO wordt veel, heel veel, gesport en is er voor kinderen van alle basisscholen in Doorn. De sport BSO is te vinden op het terrein van voetbalvereniging DEV Doorn en maakt gebruik van de sportvelden en de binnenlocatie. Een mooie locatie, waar naar hartelust kan worden gespeeld en bewogen, voor iedereen vanaf 4 jaar. 

Er is een gevarieerd aanbod van sport- en spelactiviteiten. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel meisjes als jongens als met de verschillende leeftijden. De kinderen hebben zelf ook een groot aandeel in de keuze van activiteiten. Ook met een beetje regen is de Sport BSO veel buiten. Bij heel slecht weer dragen de sport-pedagogisch medewerkers zorg voor een leuk en actief binnenprogramma. 

Sport aanbod voor 4, 5 en 6 jarigen

Voor de jongere kinderen tot 7 jaar bieden we een speciaal sport & spel programma met allerlei verrassende spelelementen die passen bij de leeftijd. We vinden bewegen gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op speelse wijze keuzes te maken, de voordelen van samenwerken en om te gaan met winnen en verliezen. Het uitgangspunt bij dit aanbod is uiteraard ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving!

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO Doorn of Sport BSO de Woerd in Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Buurtweg 3b, 3941 MC Doorn
T: 06 - 52 69 97 59 E: sportbsodoorn@skdd.nl
Routebeschrijving
LRK registratienummer 212302905

GGD inspectierapportfacebookicon1
Sport BSO Doorn op Facebook

Teammanager
Ine Willemsen
06 - 45 16 85 51
i.willemsen@skdd.nl

Ine a

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden