sliderdedappertjes

Peuterspeelgroep de Dappertjes

 

In Basisschool De Schakel is peuterspeelgroep de Dappertjes samen met BSO de Kanjers gehuisvest in een sfeervolle ruimte. De Dappertjes is de peuterspeelzaal variant in Leersum waarbij kinderopvangtoeslag mogelijk is voor werkende ouders. 
’s Ochtends komen de peuters hier naar toe, ’s middags de kinderen van de BSO. De Dappertjes is er voor iedereen van 2 jaar + 3 maanden tot 4 jaar. Er is aandacht voor taal, bewegen, zang en spelletjes. Uw kind kan zich hier optimaal ontwikkelen en zich volledig voorbereiden op de basisschool.

Op dit moment zijn we geopend op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur. Aanmelden voor overige dagen is uiteraard ook mogelijk!

Grote buitenruimte

De Dappertjes maakt gebruik van de buitenruimte die ook de onderbouw leerlingen van De Schakel gebruiken. In overleg met school worden de buitenspeeltijden op elkaar afgestemd zodat de Dappertjes het plein dan even voor zichzelf hebben. Af en toe worden er uitstapjes georganiseerd of is er een feestje. Zo bezoeken de kinderen de bibliotheek, de supermarkt voor een boodschap of activiteit of brengen ze een bezoekje aan de Schaapskooi.

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Peuterspeelgroep de Dappertjes lees je alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op Peuterspeelgroep de Dappertjes.

Contact

Weth. de Langelaan 1
3956 GL Leersum
(in Chr. Basisschol de Schakel)
T: 06 - 52 54 62 40 
E: dedappertjes@skdd.nl 
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 195120474

Inspectierapport GGDfacebookicon1
Dappertjes op Facebook

Teammanager
Karlijn Eijkelkamp

06 - 89 99 10 70
k.eijkelkamp@skdd.nl

Karlijn foto origineel rond

 

 

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden