sliderpetitmaupertuus

Vakantie opvang

Als de school met vakantie is, zijn wij hele dagen open! Er worden veel afwisselende activiteiten aangeboden. Een vakantiedag is bij uitstek geschikt voor activiteiten die wat meer tijd in beslag nemen. Voor een extra speelse dimensie werken we met week-thema's. Van levend stratego tot tattoos maken, van Olympische spelen tot uitstapjes naar het Doornse Gat en van proefjesdag tot taarten bakken! 

Bij het samenstellen van de activiteiten wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden van de kinderen zodat het aanbod voor iedereen uitdagend is. Minstens eenmaal per week vindt een grootschalige activiteit plaats die kan variëren van een zeskamp op de sportvelden, een bijzondere workshop of een uitstapje in de omgeving.

Bekijk hier de actuele BSO vakantieprogramma's.

Kosten vakantie opvang

De voordeligste manier om uw kind te laten meegenieten van de BSO vakantieprogramma's is door te kiezen voor een van de BSO pakketten incl. vakantie opvang. Maakt u nog geen gebruik van BSO dan is het ook mogelijk om eenmalig een BSO vakantiedag af te nemen. Er geldt geen contract en de opvang stopt automatisch. Als u en uw partner werken is in de meeste gevallen een bijdrage van de overheid mogelijk in de vorm van kinderopvangtoeslag. Hoeveel toeslag u kunt ontvangen is afhankelijk van uw inkomen en varieert in 2020 maar liefst van ruim 33 % tot 96 % van de kosten.  
Meer informatie over kinderopvangtoeslag.

Meedoen tijdens de vakantie?

Wilt u vakantieopvang en al klant? Meld u aan via het SKDD ouderportaal (zie bovenin bij 'mijn SKDD') of gebruik de SKDD app. Wilt u vakantieopvang voor 1 of meerdere dagen en nog geen klant? Stuur dan een mail naar: info@skdd.nl  

Meer vragen met antwoorden over vakantie opvang ...

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1