sliderbeestenboel

Buitenschoolse opvang de Beestenboel

BSO de Beestenboel is gehuisvest in een sfeervol houten chalet op het terrein van basisschool De Sterrenboog en in eerste instantie bestemd voor kinderen van De Sterrenboog. Er kan naar hartenlust gespeeld worden op het schoolplein, maar ook het grote grasveld naast de school wordt volop gebruikt. Er zijn twee basisgroepen; de jongere kinderen vormen de Wallabies en de oudere kinderen de Cheeta’s. Beide groepen hebben een eigen groepsruimte, maar spelen ook veel met en door elkaar. Er is voor de Cheeta’s bijvoorbeeld een chill-hoek en een huiswerkhoek met een computer. De Wallabies kunnen dagelijks volop spelen in bijvoorbeeld de poppenhoek, bouwhoek of knutselhoek.

Dagelijks kunnen de kinderen kiezen uit een gevarieerd activiteiten aanbod. Af en toe gaat (een groep van) de Beestenboel op bezoek bij een andere BSO of ontvangt zelf een BSO-groep. Op dagen dat er niet veel kinderen zijn, gaat men erop uit met de Stint, een elektrische bakfiets. 

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils.
Natuur: Bos BSO de Daltons wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.
Sport: Ook kan er gesport worden bij een van onze Sport BSO's in Doorn of Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Tromplaan 1a, 3941 VR Doorn
T: 06 - 19 13 78 53 E: bsodebeestenboel@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 205923574

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Beestenboel op Facebook

Teammanager
Ine Willemsen
06 - 45 16 85 51
i.willemsen@skdd.nl

Ine a

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden