sliderbeestenboel

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang de Beestenboel

BSO de Beestenboel is gehuisvest in een sfeervol houten chalet op het terrein van basisschool De Sterrenboog en in eerste instantie bestemd voor kinderen van De Sterrenboog. Er kan naar hartenlust gespeeld worden op het schoolplein, maar ook het grote grasveld naast de school wordt volop gebruikt. Er zijn twee basisgroepen; de jongere kinderen vormen de Wallabies en de oudere kinderen de Cheeta’s. Beide groepen hebben een eigen groepsruimte, maar spelen ook veel met en door elkaar. Er is voor de Cheeta’s bijvoorbeeld een chill-hoek en een huiswerkhoek met een computer. De Wallabies kunnen dagelijks volop spelen in bijvoorbeeld de poppenhoek, bouwhoek of knutselhoek.

Dagelijks kunnen de kinderen kiezen uit een gevarieerd activiteiten aanbod. Af en toe gaat (een groep van) de Beestenboel op bezoek bij een andere BSO of ontvangt zelf een BSO-groep. Op dagen dat er niet veel kinderen zijn, gaat men erop uit met de Stint, een elektrische bakfiets. 

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan op maandag, dinsdag en donderdag meegedaan worden met het programma bij de Beestenboel. Op woensdag en vrijdag is BSO A@p en St@art geopend. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. 
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Ook kan er gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus in Driebergen (verzamelen/ophalen bij Sport BSO Doorn/DEV Doorn). Alle kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Tromplaan 1a, 3941 VR Doorn
T: 06 - 19 13 78 53 E: bsodebeestenboel@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 205923574

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Beestenboel op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein