sliderhummelhonkkinderbuitenkijkenincamera

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang het Vossenhol

BSO het Vossenhol is gevestigd in basisschool de Uilenburcht en voor kinderen van de Uilenburcht school. We maken gebruik van de aula, de speelzaal en de sporthal. Voor groepsactiviteiten beschikken we over het huiselijk ingerichte BSO-lokaal aan de rand van het omheinde schoolplein. Ook kan uw kind hier terecht voor opvang vóór schooltijd vanaf 7.30 uur.

Het Vossenhol bevindt zich in een ruim opgezette, groene woonwijk met sportvelden op loopafstand. Op woensdag is het Vossenhol gesloten en gaan de kinderen naar BSO Smeerkees bij Kindcentrum de Petteflet aan het Jagerspad. Dit is op loopafstand van de Uilenburcht. Het enthousiaste BSO team weet goed wat kinderen willen en spelen daar vakkundig op in. Er wordt een afwisselend programma aangeboden. In de aula van de Uilenburcht komen de kinderen samen voor de eet- en drinkmomenten. In het gezellige BSO-lokaal worden veel creatieve activiteiten gedaan en de zelfgemaakte kunstwerken worden er tentoongesteld.

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met programma bij BSO het Vossenhol. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Er kan ook gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Alle kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.hetvossenhol@skdd.nl

Meer info over ouderparticipatie

Contact

Jagersdreef 145, 3972 XD  Driebergen
T: 06 - 83 40 74 65 E: bsohetvossenhol@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 574746018

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Vossenhol op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein