woerdkinderenzittenopveld

Sport Buitenschoolse opvang de Woerd

Op Sportpark de Woerd is Sport BSO de Woerd te vinden voor kinderen van in principe alle basisscholen in Driebergen*.
De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag, met wekelijks ook een speciaal afgestemd sportaanbod voor kinderen vanaf 4 jaar. De BSO is gevestigd in het clubgebouw van o.a. FC Driebergen en heeft een ruim lokaal ter beschikking. 

woerdpaginaOp Sport BSO de Woerd werkt een ervaren team wat een sportopleiding heeft gevolgd met een pedagogische achtergrond. Zij weten als geen ander hoe je kinderen motiveert en uitdaagt in bewegen en sporten.
Dagelijks bieden zij sportactiviteiten aan en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen.
Er is veel sportmateriaal aanwezig dus afwisseling is geen probleem. Even geen zin in een balletje slaan of trappen? Dan verzinnen ze samen met de kinderen gewoon een heel ander spel.

*) Mogelijkheid voor plaatsing is naast de beschikbaarheid ook afhankelijk van de vervoersmogelijkheden van school naar de BSO. Als uw kind zelf naar de BSO kan komen kan dit  voordelen hebben bij de mogelijkheden voor plaatsing. Ook taxivervoer is daarbij soms mogelijk. Als hier extra kosten aan verbonden zijn verneemt u dit uiterlijk tijdens het opstellen van de plaatsingsovereenkomst. 

Sport aanbod voor 4 en 5 jarigen

Voor de jongere kinderen tot 6 jaar wordt er wekelijks een speciaal sport & spel programma aangeboden. Bewegen is gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op speelse wijze keuzes te maken, de voordelen van samenwerken, om te gaan met winnen en verliezen. Het uitgangspunt bij dit aanbod is uiteraard ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving!

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Sport BSO de Woerd leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op Sport BSO de Woerd.

BSO in de schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie van Sport BSO de Woerd is te bereiken via oc.dewoerd@skdd.nl
Meer informatie over ouderparticipatie

 

Contact

Woerd 3, 3972 KD Driebergen
T: 06 - 57 31 60 76 E: bsodewoerd@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 233481898

GGD Inspectierapportfacebookicon1
BSO de Woerd op Facebook

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden