woerdkinderenzittenopveld

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Sport Buitenschoolse opvang de Woerd

Op Sportpark de Woerd is Sport BSO de Woerd te vinden voor kinderen van in principe alle basisscholen in Driebergen*.
De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag, met wekelijks ook een speciaal afgestemd sportaanbod voor kinderen vanaf 4 jaar. De BSO is gevestigd in het clubgebouw van o.a. FC Driebergen en heeft een ruim lokaal ter beschikking. 

woerdpaginaOp Sport BSO de Woerd werkt een ervaren team wat een sportopleiding heeft gevolgd met een pedagogische achtergrond. Zij weten als geen ander hoe je kinderen motiveert en uitdaagt in bewegen en sporten.
Dagelijks bieden zij sportactiviteiten aan en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen.
Er is veel sportmateriaal aanwezig dus afwisseling is geen probleem. Even geen zin in een balletje slaan of trappen? Dan verzinnen ze samen met de kinderen gewoon een heel ander spel.

*) Mogelijkheid voor plaatsing is naast de beschikbaarheid ook afhankelijk van de vervoersmogelijkheden van school naar de BSO. Als uw kind zelf naar de BSO kan komen kan dit  voordelen hebben bij de mogelijkheden voor plaatsing. Ook taxivervoer is daarbij soms mogelijk. Als hier extra kosten aan verbonden zijn verneemt u dit uiterlijk tijdens het opstellen van de plaatsingsovereenkomst. 

Sport aanbod voor 4 en 5 jarigen

Voor de jongere kinderen tot 6 jaar wordt er wekelijks een speciaal sport & spel programma aangeboden. Bewegen is gezond en goed voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. op speelse wijze keuzes te maken, de voordelen van samenwerken, om te gaan met winnen en verliezen. Het uitgangspunt bij dit aanbod is uiteraard ook dat niet de prestatie voorop staat maar de sportbeleving!

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties kan er gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma voor iedereen vanaf 4 jaar maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Contact

Woerd 3, 3972 KD Driebergen
T: 06 - 57 31 60 76 E: bsodewoerd@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 233481898

GGD Inspectierapportfacebookicon1
BSO de Woerd op Facebook

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein