sliderpetitmaupertuus

Buitenschoolse opvang 't Zonnetje

Midden in een woonwijk en op ca. 300 m van basisschool De Zonheuvel staat het gezellige en kleinschalige gebouw waarin BSO ’t Zonnetje is gevestigd. Voor kinderen van groep 1 en 2 van basisschool de Zonheuvel en de Dolfijn. Binnen is er een grote groepsruimte en buiten een groot en veilig omheind speelterrein.

Het team van 't Zonnetje biedt met hun ervaring en enthousiasme de kinderen een mooie balans van geborgenheid en uitdaging in een knusse omgeving.
De pedagogisch medewerkers halen de kinderen te voet op bij school. Na binnenkomst bij ’t Zonnetje eten en drinken ze iets en kunnen ze hun verhaal bij elkaar en de leiding kwijt. Naast het vele buitenspel(en) biedt het vaste activiteitenaanbod van minimaal twee activiteiten per dag veel ruimte voor eigen spel. Op warme zomerdagen zijn waterspelen favoriet. De 6+ kinderen wordt een extra uitdaging of een eigen activiteit aangeboden.

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan BSO 't Zonnetje lees je alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO 't Zonnetje.

BSO in schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We  zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Weidestraat 5
3971 CH Driebergen
T: 06 - 31 55 29 28
T: 03 43 - 72 31 09
E: 
bsohetzonnetje@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 639197334

GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilse van der Weerd
06 - 49 66 86 81
i.vanderweerd@skdd.nl

Ilse teammanager

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden