sliderpetitmaupertuus

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang 't Zonnetje

Midden in een woonwijk en op ca. 300 m van basisschool De Zonheuvel staat het gezellige en kleinschalige gebouw waarin BSO ’t Zonnetje is gevestigd. Voor kinderen van groep 1 en 2 van basisschool de Zonheuvel en de Dolfijn. Binnen is er een grote groepsruimte en buiten een groot en veilig omheind speelterrein.

Het team van 't Zonnetje biedt met hun ervaring en enthousiasme de kinderen een mooie balans van geborgenheid en uitdaging in een knusse omgeving.
De pedagogisch medewerkers halen de kinderen te voet op bij school. Na binnenkomst bij ’t Zonnetje eten en drinken ze iets en kunnen ze hun verhaal bij elkaar en de leiding kwijt. Naast het vele buitenspel(en) biedt het vaste activiteitenaanbod van minimaal twee activiteiten per dag veel ruimte voor eigen spel. Op warme zomerdagen zijn waterspelen favoriet. De 6+ kinderen wordt een extra uitdaging of een eigen activiteit aangeboden.

BSO in schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met programma bij BSO het Vossenhol. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Er kan ook gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Weidestraat 5
3971 CH Driebergen
T: 06 - 31 55 29 28
E: 
bsohetzonnetje@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 639197334

GGD Inspectierapport

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein