sliderpetitmaupertuus

Buitenschoolse opvang 't Zonnetje

Midden in een woonwijk en op ca. 300 m van basisschool De Zonheuvel staat het gezellige en kleinschalige gebouw waarin BSO ’t Zonnetje is gevestigd. Voor kinderen van groep 1 en 2 van basisschool de Zonheuvel en de Dolfijn. Binnen is er een grote groepsruimte en buiten een groot en veilig omheind speelterrein.

Het team van 't Zonnetje biedt met hun ervaring en enthousiasme de kinderen een mooie balans van geborgenheid en uitdaging in een knusse omgeving.
De pedagogisch medewerkers halen de kinderen te voet op bij school. Na binnenkomst bij ’t Zonnetje eten en drinken ze iets en kunnen ze hun verhaal bij elkaar en de leiding kwijt. Naast het vele buitenspel(en) biedt het vaste activiteitenaanbod van minimaal twee activiteiten per dag veel ruimte voor eigen spel. Op warme zomerdagen zijn waterspelen favoriet. De 6+ kinderen wordt een extra uitdaging of een eigen activiteit aangeboden.

BSO in schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden: 
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het all-round programma. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils. Voor kinderen uit groep 1 en 2 vindt dit programma plaats bij BSO Steltloper in Driebergen. Voor kinderen vanaf groep 3 bij BSO Maupertuus in Driebergen.
Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO de Woerd of bij Sport BSO Doorn. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.
Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Weidestraat 5
3971 CH Driebergen
T: 06 - 31 55 29 28
T: 03 43 - 72 31 09
E: 
bsohetzonnetje@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 639197334

GGD Inspectierapport

Teammanager
Ilse van der Weerd
06 - 49 66 86 81
i.vanderweerd@skdd.nl

Ilse teammanager

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden