slidekroostakker

Kinderdagverblijf Kroostakker

Kinderdagverblijf Kroostakker vormt samen met BSO Steltloper, Kindcentrum Kroostakker. Samen met Chr. Jenaplanschool de Kring zijn we gevestigd in een mooi gebouw. 

Wat maakt Kroostakker zo bijzonder?

  • Kleinschalig
  • Overzichtelijk
  • Babygroep en 0 - 4 jaar groepen
  • Dichtbij het bos waar we regelmatig te vinden zijn
  • Naast het wandelend verkennen van de omgeving wordt ook gebruik gemaakt van de groeps-bakfiets
  • Samen muziek maken, vast onderdeel in ons dagelijkse programma
  • Thema's die aansluiten bij de belevingswereld van het kind

Meer over Kroostakker

 Zoekt u voor uw baby een rustige en veilige omgeving dan kan de babygroep voor u een geschikte keuze zijn. In deze horizontale groep is het leeftijdsverschil tussen de kinderen klein en is de zorg gericht op de specifieke wensen en behoeften van baby’s. De babygroep biedt de allerkleinsten een rustige en op baby’s gerichte omgeving. De baby’s worden verzorgd en begeleid door professionele pedagogisch medewerksters met kennis en ervaring op het gebied van baby’s. Tevens worden er allerlei ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden. 

 In een gezin groeien kinderen van verschillende leeftijden met elkaar op waarbij men van elkaar kan leren. Dit is ook ons uitgangspunt bij de 0 tot 4 jaar groep. De aanwezigheid van oudere kinderen biedt veel uitdaging. Ook is het aantrekkelijk om samen met broer of zus in dezelfde groep te zitten. Binnen de dynamiek op de groep bieden we baby’s een rustige plek en hebben we veel aandacht voor hun specifieke behoeften. Dagelijks organiseren we ontwikkelingsgerichte activiteiten met volop afwisseling. 

Samen zingen en muziek maken is een vast onderdeel in ons dagelijkse programma. Muziek maken of ervaren heeft een positieve invloed op de groepssfeer; het versterkt de interactie tussen kinderen onderling, maar ook tussen het kind en de pedagogisch medewerker. Lees er hier alles over

 

In het pedagogisch werkplan Kinderdagverblijf Kroostakker leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op Kinderdagverblijf Kroostakker.

 

Het bruto uurtarief in 2021 bedraagt € 8,99
Bereken hier uw nettokosten

 

 

De oudercommissie is te bereiken via oc.dekroostakker@skdd.nl
Meer informatie over ouderparticipatie

 

 

 

Bekijk hier het filmpje van Kinderdagverblijf Kroostakker:

Contact

Akkerweg 40B 
3972 AC Driebergen
0343 - 72 31 16
06 - 19 03 35 63   

Openingstijden
Ma t/m vr 7.30 - 18.30 uur

Routebeschrijving
LRK Registratienummer 291469516 
GGD inspectierapport

Teammanager
Ilona de Wild
06 - 45 75 87 40
i.dewild@skdd.nl

Ilona teammanager SKDD lichter

 

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1