sliderdekanjerskinderenopeenrij

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang de Kanjers

 

Alle kinderen vanaf 4 jaar van alle basisscholen in Leersum zijn hier van harte welkom. De buitenschoolse opvang (BSO) is gehuisvest in een eigen gezellige ruimte die onderdeel is van Chr. basisschool de Schakel. Dagelijks worden er voor de verschillende leeftijdsgroepen allerlei uitdagende activiteiten aangeboden waarbij buiten-activiteiten een belangrijk onderdeel van de middag vormen. Een ervaren team enthousiaste pedagogisch medewerkers draagt zorg voor een huiselijke sfeer waar zowel kinderen als ouders zich thuis zullen voelen. 

Woensdag en vrijdag mogelijkheden

Of je nu uit bent om 12.00 uur of 14.00 uur, ook dan staat er wat leuks op het programma. Samen met de medewerker gaan de kinderen direct na schooltijd naar BSO @apenst@art aan de perzikengaard in Doorn zodat er voldoende leeftijdsgenoten zijn om een gezellige middag te hebben. De kinderen kunnen aan het einde van de middag opgehaald worden bij BSO @apenSt@art in Doorn.

Nu ook verkorte opvang

Naast reguliere BSO opvang van 14.00 – 18.30 uur bieden we ook opvang van 14.00 -16.30 uur en van 14.30 - 17.00 uur.

BSO in de schoolvakanties

Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art in Doorn. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. 
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Ook kan er gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus in Driebergen (verzamelen/ophalen bij Sport BSO Doorn/DEV Doorn). Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.

Diensten

Oudercommissie

Interesse?

Contact

Weth. de Langelaan 1
3956 GL Leersum
(in Chr. Basisschool de Schakel)
T: 06 - 52 54 62 40 E: bsodekanjers@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 850936019

GGD Inspectierapportfacebookicon1
Kanjers op Facebook

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein