sliderdekanjerskinderenopeenrij

Buitenschoolse opvang de Kanjers

 

Alle kinderen vanaf 4 jaar van alle basisscholen in Leersum zijn hier van harte welkom. De buitenschoolse opvang (BSO) is gehuisvest in twee gezellige, naast elkaar gelegen ruimtes, die onderdeel zijn van Chr. basisschool de Schakel. Dagelijks worden er voor de verschillende leeftijdsgroepen allerlei uitdagende activiteiten aangeboden waarbij buiten-activiteiten een belangrijk onderdeel van de middag vormen. 

Een ervaren team enthousiaste pedagogisch medewerkers draagt zorg voor een huiselijke sfeer waar zowel kinderen als ouders zich thuis zullen voelen. De BSO is open van maandag t/m vrijdag. 

 

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan BSO de Kanjers leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op BSO de Kanjers.

BSO in de schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma bij BSO de Kanjers. We  zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten.

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

Interesse?

Contact

Weth. de Langelaan 1
3956 GL Leersum
(in Chr. Basisschool de Schakel)
T: 06 - 52 54 62 40 E: bsodekanjers@skdd.nl         
Routebeschrijving 

LRK Registratienummer 850936019
GGD Inspectierapportfacebookicon1

Kanjers op Facebook
 

Teammanager
Karlijn Eijkelkamp

06 - 89 99 10 70
k.eijkelkamp@skdd.nl

Karlijn foto origineel rond

 

 

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden