sport BSO Maarn slider

Sport Buitenschoolse opvang Maarn

Sport BSO Maarn is te vinden op het terrein van Sportvereniging Maarn Maarsbergen en maakt gebruik van de sportvelden en de binnenruimte. Een mooie locatie, waar naar hartenlust kan worden gesport en gespeeld.

De BSO bestaat uit een ervaren team met een sportopleiding en een pedagogische achtergrond. Zij weten als geen ander hoe je kinderen motiveert en uitdaagt in bewegen en sporten. Er wordt volop buiten gesport en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen. Ook voor de allerjongsten is er een gevarieerd programma van sport- en spelactiviteiten. De kinderen hebben zelf ook een groot aandeel in de keuze van de activiteiten.

  • Professionele en ervaren pedagogisch sport medewerkers
  • Open maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur
  • Voor iedereen vanaf 4 jaar van basisscholen in Maarn en Maarsbergen 

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties zijn er meerdere mogelijkheden:

Sport: Er kan volop gesport worden bij Sport BSO Doorn of Sport BSO de Woerd in Driebergen. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er op de Sport BSO regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Natuur: Bos BSO de Daltons in Doorn wordt regelmatig op maandag, dinsdag en donderdag in de vakantie 'omgetoverd' tot een uitgebreide Struinlocatie. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag uitgebreid aan de slag gaan met allerlei uitdagende natuurbelevings activiteiten. En natuurlijk trekken we er ook regelmatig op uit.
All-round programma: Voor een breed afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan meegedaan worden met het programma bij BSO A@p en St@art in Doorn. Met iedere vakantie een ander thema, zoals 'Van cactus tot cobra' of 'Van Iphone tot Ice-age'. De programma's bieden voor ieder wat wils.
Theater: Ben je een echte theaterliefhebber doe dan mee met de PodiumSkills dag, die bijna elke vakantie op een van onze locaties plaatsvindt.

Bekijk hier alle mogelijkheden in de schoolvakanties. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de schoolvakantie bekijken we de mogelijkheden voor vervoer naar Doorn.

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Buurtsteeg 9 
3951 LL Maarn
T: 06 - 52 54 8781
E:
info@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK registratienummer 199610368

GGD inspectierapport

Sport BSO Maarnfacebookicon1
op facebook
 

Teammanager
Ine Willemsen
06 - 45 16 85 51
i.willemsen@skdd.nl

Ine a

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden