sport BSO Maarn slider

Sport Buitenschoolse opvang Maarn

Sport BSO Maarn is te vinden op het terrein van Sportvereniging Maarn Maarsbergen en maakt gebruik van de sportvelden en de binnenruimte. Een mooie locatie, waar naar hartenlust kan worden gesport en gespeeld.

De BSO bestaat uit een team met een sportopleiding en een pedagogische achtergrond. Zij weten als geen ander hoe je kinderen motiveert en uitdaagt in bewegen en sporten. Er wordt volop buiten gesport en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen. Ook voor de allerjongsten is er een gevarieerd programma van sport- en spelactiviteiten. De kinderen hebben zelf ook een groot aandeel in de keuze van de activiteiten.

  • Professionele en ervaren pedagogisch sport medewerkers
  • Open maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur
  • Voor iedereen vanaf 4 jaar van basisscholen in Maarn en Maarsbergen

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Sport BSO Maarn leest u alles over onze werkwijze op deze vestiging. Het werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op Sport BSO Maarn.

BSO in de schoolvakanties

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt uw kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

 VB21458 INTERNETFILE

Wat is er te beleven?
Dagelijks bieden we meerdere activiteiten tegelijk aan voor verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier de BSO activiteitenprogramma’s schoolvakantie

Diensten

Oudercommissie

Ook interesse?

Contact

Buurtsteeg 9 
3951 LL Maarn
T: 06 - 52 54 8781
E:
info@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK registratienummer 199610368

GGD inspectierapport

Sport BSO Maarnfacebookicon1
op facebook
 

Teammanager
Ine Willemsen
06 - 45 16 85 51
i.willemsen@skdd.nl

Ine a

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:15

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein

 

direct aanmelden