sliderkindspeeltinzandbakzonnetje

Over ons

Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Amerongen, Langbroek en Overberg. Kies zelf de opvang die bij u en uw kind past. 

Onze kinderdagverblijven met zowel babygroepen, peutergroepen als 0 tot 4 jarigen groepen bieden allerlei mogelijkheden. Ook peuterspeelgroepen, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantie opvang vindt u bij ons. Op zoek naar opvang voor een lange periode, BSO voor een enkele dag of alleen in de schoolvakantie, er zijn diverse mogelijkheden.

Al onze vestigingen zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang.

Waar worden wij blij van?

Elkaar zien. Echt zien. Begrijpen – ook zonder woorden. Dat is iets wat een kind bij ons ontwikkelt én waar we zelf goed in willen zijn. In onze pedagogische visie leest u hier alles over.

We bieden uitdagende activiteiten aan op het gebied van:

Sport en beweging
Samen actief stappen zetten in de ontwikkeling door succeservaringen op te doen, elk kind in haar of zijn eigen tempo. Dat staat bij ons centraal. Voor de oudere kinderen is hierbij ook de keuze om deel te nemen aan een van onze Sport BSO’s.

Muziek
Het versterken van de interactie tussen kinderen, dat is waar muziek bij ons om draait. Dit kan in veel verschillende vormen zijn, passend bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Bijvoorbeeld het dagelijkse muziekprogramma in onze kinderdagverblijven en muzikale workshops in de BSO's.

Natuur
Natuurlijk binnen- en buitenspel met oog voor onze natuurlijke omgeving. Buiten ervaren en beleven stimuleert onze fantasie, daagt uit tot bewegen en bevordert onze creativiteit. 

We staan voor het leveren van constante kwaliteit voor kinderen en ouders. Veiligheid, verantwoord werken en kwaliteit bieden zijn vanzelfsprekend voor onze medewerkers. Lees er hier alles over

De oudercommissie behartigt de ouderbelangen van de vestiging. Hierbij gaat het om de uitvoering van het algemene kwaliteitsbeleid van de organisatie met betrekking tot diverse onderwerpen. Lees er hier alles over

  • Ruime openingstijden
  • Laagdrempelige en gebruiksvriendelijke communicatie via de SKDD OuderApp in een afgesloten, veilige digitale omgeving

bso sport buiten

wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 8, en daar zijn we best trots op.

Lees hier de beoordelingen        

sterren1