Bos Buitenschoolse opvang

Driebergen

In het bos op het scoutingterrein vind je Bos BSO Driebergen, de natuurlijke plek waar samen ontdekken en avonturen beleven voorop staat.

Baden Powelllaan 1
3971 JJ Driebergen


Telefoon: 06 - 26 96 32 02

Openingstijden: Einde schooltijd tot 18.30 uur

Wat maakt Bos BSO Driebergen bijzonder?

Heel veel buiten

Het bos en de grote zandvlakte bieden bijna onbeperkte buitenspeelmogelijkheden. Toe aan wat rust? De knusse binnenruimtes lenen zich er prima voor.

Voor wie

Speciaal voor alle kinderen van CBS de Zonheuvel en WereldKidz Dolfijn uit Driebergen.

Groene vingers

Het gespecialiseerde team wat zich Natuurwijzer mag noemen door o.a. een opleiding van NatuurWijs, staat garant voor een uitdagend en leeftijd gericht activiteiten aanbod.

Natuurgerichte activiteiten en meer

De passie van het team ligt bij het inspireren van kinderen a.d.h.v. vernieuwend natuurlijk spel. Maar ook voor sportieve en muzikale activiteiten draait het team de hand niet om.

Meer over Bos BSO Driebergen

Wat vind je bij ons?

De vestiging

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen door ze allerlei uitdagingen aan te bieden.

Het bos biedt ons veel mogelijkheden en geeft kinderen de ruimte veel te ontdekken. Balanceren op boomstammen betekent je evenwicht oefenen, het maken van een hut stimuleert je fantasie, levend stratego geeft je naast veel beweging meer inzicht in het inschatten van risico’s en het werken met natuurlijke materialen bevordert je creativiteit.

Ook binnen zorgen we voor een ontwikkelingsgericht aanbod. Kinderen die even toe zijn aan wat rust, zich terug willen trekken of een activiteit willen ondernemen die binnen gewoon beter werkt geven we de ruimte!

Onze werkwijze

Pedagogisch werkplan

In het pedagogisch werkplan Bos BSO Driebergen lees je alles over onze werkwijze. Dit werkplan is onderdeel van ons pedagogisch beleid dat bestaat uit het pedagogisch fundament en de pedagogische werkplannen. Het pedagogisch fundament beschrijft onze visie en basiswaarden. Dit pedagogisch werkplan is de vertaling daarvan naar de praktijk op de vestiging.

BSO in de schoolvakantie

Wat is er te beleven?

Ook elke schoolvakantie bieden we kinderen een uitdagend en gezellig activiteitenprogramma. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk bekende medewerk(st)ers werken en dat de kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Daarom zijn er elke vakantie een aantal vaste vestigingen geopend en wordt je kind zoveel mogelijk op een vaste vestiging in dezelfde vakantiegroep opgevangen.

Elke vakantie is er een afwisselend aanbod van spel & sport, creatief, expressie en natuurbelevingsactiviteiten voor de verschillende leeftijden. De kinderen kiezen bij aankomst aan welke activiteiten ze deel willen nemen. Daarnaast blijft er voor de kinderen uiteraard ook ruimte voor eigen initiatieven en vrij spel. Op die manier zorgen we ervoor dat de BSO een plek is voor avontuur en rust, voor structuur én uitdaging.

Bekijk hier het BSO activiteitenprogramma schoolvakantie

Kosten

Bruto en netto tarieven

Bruto uurtarief 2024 vanaf € 10,38 (BSO pakket 52 weken*)
*) Kies zelf het aantal dagen opvang in schoolvakanties via een passend BSO pakket
Bereken hier je netto kosten en vergelijk de verschillende pakketten

 

Ouders denken mee

Erkende kinderopvang

GGD inspectierapport

Hier vind je het inspectierapport van de GGD. Het LRK registratienummer van Bos BSO Driebergen is 190514085.