slidersteltloper

rondleiding

inschrijven

 

 

poppetjessamen

Buitenschoolse opvang Steltloper

BSO Steltloper vormt samen met Kinderdagverblijf Kroostakker, Kindcentum Kroostakker. De BSO is een rustig gelegen, overzichtelijke locatie voor alle kinderen van Chr. Jenaplanschool De Kring. We delen het gebouw met basisschool De Kring en met Bartiméus, een werkplaats voor blinden en slechtzienden. Er is een grote speelse ingerichte ruimte voor de BSO. Daarnaast maken we gebruik van de sportzaal en het schoolplein. 

We bieden alle dagen van de week opvang en op woensdag worden de kinderen opgevangen bij BSO Smeerkees. Er wordt een afwisselend programma aangeboden, dat varieert van creatief, sport en spel, buitenspel of koken tot muziek en dans. Kinderen zijn vrij om te kiezen waar ze aan mee doen. Tevens wordt soms gebruik gemaakt van de dagbestedings mogelijkheden van Bartiméus. We volgen bijvoorbeeld een workshop vilt maken, gaan soep eten of mogen mee met een rondleiding bij de fietsenmaker. Sleutelwoorden van de Steltloper zijn: gezelligheid, vrolijkheid, spontaniteit, enthousiasme en sportiviteit.

BSO in de schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn er meerdere mogelijkheden:
Er kan gesport worden bij de Sport Vakantie BSO bij BSO Maupertuus. Ook alle andere SKDD-kinderen die in de vakantie veel willen sporten kunnen hier terecht. Met een speciaal sportprogramma maken de Sport-pedagogisch medewerkers er elke keer weer een topweek van! Ook worden er in de Sport Vakantie week regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt zodat geen sportdag hetzelfde is.
Voor een afwisselend activiteitenprogramma met spel, beweging, creativiteit en een bijzonder uitstapje kan op maandag, dinsdag en donderdag meegedaan worden bij BSO Steltloper, op woensdag en vrijdag is BSO het Vossenhol geopend. Samen met de kinderen van enkele andere BSO-locaties maken de teams er elke keer weer een gezellige vakantiedag van. 
Elke vakantieweek heeft zijn eigen thema, bijvoorbeeld 'Beroepen', 'Kunstvormen', 'Diep in de zee'. De programma's bieden voor ieder wat wils.

Diensten

Oudercommissie

De oudercommissie is te bereiken via oc.dekroostakker@skdd.nl

Meer info over ouderparticipatie

Contact

Akkerweg 40B, 3972 AC Driebergen
T: 06 - 16 09 72 75 E: bsosteltloper@skdd.nl         
Routebeschrijving 
LRK Registratienummer 208467166

GGD Inspectierapport

Activiteiten

Benieuwd naar het activiteitenprogramma? Klik hier

contact

Servicekantoor
Tel: 03 43 - 51 60 00
info@skdd.nl

Postbus 114 
3940 AC Doorn

Bezoekadres:
Perzikengaard 25 
3941 LP Doorn 

 

openingstijden

kinderdagverblijven:
7:30 - 18:30

peuterspeelgroepen:
8:30 - 12:00

buitenschoolse opvang:
tot 18:30

liggendmeisjeklein